fbpx

Rejser

Se vores udbud af rejser nedenfor

Alle vores rejser er tilrettelagt sammen med vores samarbejdspartnere og venner igennem de sidste 10 år. De består af en blanding af kultur, udviklingsarbejde, storslåede naturoplevelser, men frem for alt mødet med den fantastiske befolkning i hhv. Ghana og Tanzania. Vores rejser handler om mennesker – DIG såvel som DEM. Derfor kan vi også tilpasse rejserne efter dine individuelle behov eller kombinere dem med frivilligt arbejde, praktik eller studie. 

Grupperejse til Ghana

AKWABAA! Det er det første ord du vil høre, når du ankommer til Ghana og det betyder velkommen. Det ghanesiske folk er kendt, som et af verdens mest åbne og venlige folkeslag og det vil du mærke fra dag 1. Et ophold i Ghana med Placementlink, er en fantastisk mulighed for at komme ind bag kulissen og besøge forskellige, lokale institutioner, udviklingsprojekter, lokale håndværkere, smuk natur og meget mere.

Privat sundhedsfaglig studierejse for 2-6 personer (Ghana 14 dage)

Har du altid drømt om at rejse til Afrika med dit fag, men ikke haft tiden til det? Så kan du gøre det nu og være væk i kun 14 dage. Når man har fuldtidsarbejde, er det ikke altid lige let at hive 8 uger ud af kalenderen til at lave frivilligt arbejde. Derfor har vi udviklet denne studierejse, som kombinerer fagligt og klinisk arbejde med en rundrejse. Den første uge arbejder man på et hospital og lærer om sygdom og behandling af patienter i et udviklingsland. Rundrejsen byder derefter på mange aktiviteter og besøg i en lokal landsby, hvor man ligeledes kan deltage i arbejdet på sundhedsklinikken. Tag en kollega under armen og book dette spændende eventyr. Der kræves billede af autorisation eller studiekort.