fbpx

DUBAI

Hospitalspraktik i Dubai

Følg læger og sundhedspersonale og få et unikt indblik i, hvordan man håndterer sygdomme og patientpleje i Emiraterne

Arbejd på et stort og moderne hospital og lær, hvordan man diagnosticerer og behandler patienter i en anden kultur

Relevante informationer

I Dubai kan vi tilbyde følgende programmer:

  • Praktikophold for studerende indenfor det sundhedsfaglige område
  • Ophold for præ-studerende, som vi kalder “Work Experience Program”

I Dubai har vi aftaler med sundhedsministeriet og alle ansøgninger skal gå gennem dem.
Når man er godkendt til et ophold, vil man blive placeret på et offentligt hospital efter deres
valg. I nogle tilfælde arrangerer vi også ophold på privathospitaler.

Simpelt, men godt. Vi er fleksible ift. specifikke ønsker fra vores rejsende omkring indkvartering, men som oftest gør vi brug af student housing, lejligheder eller privat indkvartering, hvor man får eget værelse eller skal dele med en anden.

Vores priser skal ses som vejledende. Det der kan påvirke prisen er:


● Din faggruppe – som regel er det en del dyrere at være medicinstuderende
● Olie og gaspriser
● Tidspunkt på året (der er høj- og lavsæson i rejsebranchen)
● Hvilket hospital du gerne vil tilknyttes


Vi skræddersyr alle ophold efter dine behov og sender et samlet rejsetilbud. Mange ting som f.eks. om boligen har A/C eller om olie- og gaspriser er steget påvirker alt sammen prisen på opholdet. Vi stræber efter at have de mest fair priser på markedet og gør meget ud af den personlige relation til vores rejsende og vores partnere.

  • Flybillet: 3000-5000 kr
  • Mad: 400-600 kr pr. uge

Du skal selv transportere dig til og fra hospitalet ved hjælp af lokale taxier. Din bolig ligger maks 15 minutters kørsel fra hospitalet. Brug enten Careem eller Uber.

Valutaen i Dubai er UAE-dirham (AED). Den officielle valutakode er AED, men den bliver også nogle gange omtalt som “Dhs” eller “DH”. Dirham er opdelt i 100 fils.

Dubai er kendt som et internationalt finanscenter, og det er nemt at veksle penge i byen. Du kan veksle valuta i banker, vekselkontorer og autoriserede vekselsteder, som findes i indkøbscentre, hoteller og turistområder. Det anbefales at benytte autoriserede steder for at få en korrekt valutakurs og undgå svindel.

Mange steder i Dubai accepterer også internationale kreditkort som Visa, MasterCard og American Express. Der er også hæveautomater (ATM’er) spredt rundt omkring i byen, hvor du kan hæve kontanter med et debetkort eller kreditkort.

Din arbejdsdag på hospitalet starter normalt omkring klokken 8.00 og slutter klokken 14.00, mandag til fredag. Men hvis du er interesseret i aften- og nattevagter, kan dette også arrangeres. Du kan holde en velfortjent frokostpause klokken 12, hvor du enten kan spise en medbragt madpakke eller købe mad i kantinen

At tage et praktikophold i Dubai kan være en fantastisk mulighed for at lære og udvikle færdigheder i en spændende og hurtigt voksende by. Uanset om det er inden for sundhedspleje, finans, teknologi eller en anden industri, kan et praktikophold i Dubai give en unik mulighed for at få praktisk erfaring i en international arbejdskultur og lære om andre kulturer. Med moderne faciliteter, en multikulturel befolkning og en innovativ arbejdskultur er Dubai et populært valg for praktikanter, der søger en unik og værdifuld oplevelse.

Galleri

Sundhedssystemet i Dubai

Dubais sundhedssystem er kendt for sin høje standard og moderne faciliteter, hvilket gør det til et af de bedste i Mellemøsten. Sundhedssektoren i Dubai er stærkt støttet af regeringen, som har investeret stort i sundhedsinfrastrukturen og tiltrækning af dygtige sundhedsprofessionelle fra hele verden.

Dubais sundhedssystem har en række af de mest avancerede hospitaler og klinikker i verden, hvoraf mange er akkrediteret af internationale organisationer som Joint Commission International. Der er også en række specialiserede sundhedscentre, der tilbyder tjenester inden for en række specialiteter, såsom onkologi, kardiologi, ortopædi, og mange flere.

Sundhedssektoren i Dubai har også en stærk forsknings- og udviklingsindsats. Der er adskillige forskningscentre, der arbejder på innovative behandlingsmetoder og teknologier til at forbedre sundhedsplejen og øge patienternes tilfredshed.

Priser

Dubai

2 uger
Pris: fra 22.000 kr
4 uger
Pris: fra 35.000 kr
6 uger
Pris: fra 41.000 kr

Fordele ved praktikken

At tage et praktikophold i Dubai kan være en fantastisk mulighed for at lære og udvikle færdigheder i en spændende og hurtigt voksende by. Uanset om det er inden for sundhedspleje, finans, teknologi eller en anden industri, kan et praktikophold i Dubai give en unik mulighed for at få praktisk erfaring i en international arbejdskultur og lære om andre kulturer. Med moderne faciliteter, en multikulturel befolkning og en innovativ arbejdskultur er Dubai et populært valg for praktikanter, der søger en unik og værdifuld oplevelse

Globale perspektiver
Stor personlig udvikling
Kulturel oplevelse
Udvid dit Netværk
Fagligt udbytte

Kontaktpersoner

3

Line Christensen
Senior Travel Consultant

Line er uddannet sygeplejerske og har boet og arbejdet i Dubai siden 2017. Det vil være Line, som står for afhentning i lufthavnen og introduktionen på hospitalet. Hun vil også dele ud af sine erfaringer omkring det at flytte til Dubai og give jer en introduktion til, hvordan I skal opføre jer på hospitalet ift. kulturen og god skik.