fbpx

Praktik eller frivillig

Hvad er et praktikophold?

Et praktikophold er for dig som er under uddannelse til f.eks. læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge, fysioterapeut mm.

Vi samarbejder med forskellige ngo’er, sociale projekter og offentlige organisationer såsom medicinske klinikker og hospitaler, hvor vi bestræber os på at opfylde ethvert ønske, der kommer til os fra rejsende.

En praktikplads i udlandet er en fantastisk mulighed for at udvide sit studie og udvikle sig inden for sit fag, hvilket vi naturligvis gerne vil være en del af.

Placementlink har flere forskellige destinationer, som alle har det til fælles, at de er en del af det afrikanske kontinent. Du kan vælge at tage på studierejse eller praktikophold i hhv. Ghana, Tanzania eller Zanzibar. Du kan også vælge at kombinere dem. Vores store netværk af sundhedsfaglige personer, herunder læger, sygeplejersker og jordemødre, gør det muligt for os at sikre stort læringsmæssigt udbytte under opholdet.

Send os endelig en mail, hvis du har særlige ønsker til dit ophold. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at indfri dem.

Frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet, er for dig, som allerede har en autorisation inden for det sundhedsfaglige område. Hos Placementlink mener vi først, at du er kvalificeret til at lave frivilligt arbejde i udviklingslande, når du har en uddannelse.

Hvad enten du som professionel vil rejse til Afrika for at samle erfaring inden for dit fag eller blot opleve arbejdsgangen på et afrikansk hospital, kan vi hjælpe dig. Placementlink samarbejder med mange store universitetshospitaler, hvor man som f.eks. sygeplejerske eller læge kan komme hen og arbejde i en kortere eller længere periode. Det kan også være du drømmer om at bo i en landsby og hjælpe til på fødeklinikken?

Da vi er en sundhedsfaglig organisation, har vi fuld forståelse for dit fag og kan arrangere et ophold, så dine forventninger bliver mødt både med hensyn til sundhedsfagligt udbytte, boligforhold og kontaktperson på destinationen. Samtidig føler vi et stort ansvar for, at de på den modtagende institution får noget ud af samarbejdet og vi går derfor meget op i at matche vores rejsende til de rigtige institutioner.

Sygeplejerskestuderende
i Ghana

Hvad oplever man når man tager et klinikophold i Ghana gennem Placementlink. Det fortæller sygeplejerskestuderende Ottilia om i dette interview. Hun var i Ghana på sit 4. semester i 8 uger i efteråret 2019.

Typer af praktikophold

Typer af professioner til frivilligt arbejde