fbpx

Fysioterapeut
& ergoterapeut

Tilmeld dig et ophold her

Fysioterapeut
Fysioterapeut, Relaxing Back Massage in Spa
Fysioterapeut, TANDLÆGE, Om os

Din hverdag når du er afsted

Du skal selv transportere dig til og fra dit kliniksted vha. lokale taxaer. Det er nemt og vores lokale koordinator lærer dig hvordan. Arbejdstiden er som hovedregel fra kl 7.30 – 14.30. Det er op til dig selv i samarbejde med de ansvarlige på afdelingen at aftale arbejdstid og arbejdsopgaver. Om eftermiddagen og i weekenderne er der god tid til at udforske kulturen i nærmiljøet og lære byen at kende.

Hospitalet

Din praktik kommer til at foregå på et hospital med rehabilitering, som er et veludstyret efter lokale standarder. Du vil blandt andet komme i kontakt med voksne patienter, som har fået lammelser efter alvorlig sygdom, eller børn som lider af handicap. Alt sundhedspersonale på hospitalet taler engelsk. Det er derfor vigtigt, at du har et godt kendskab til det engelske sprog og kan kommunikere flydende. Ikke alle patienter og borgere taler engelsk, men der vil altid være en, som kan hjælpe med at oversætte.

  • Kopi af pas
  • Kopi af studiekort (proof of enrollment) eller autorisations-id
  • Motiveret ansøgning udfærdiget på engelsk
 
 
  • Mindst tre uniformer (kontakt os for hjælp, hvis ikke muligt)
  • Ekstra latex handsker
 

Hvad er et praktikophold?

Et praktikophold er for dig som er under uddannelse til f.eks. læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge, fysioterapeut mm.

Vi samarbejder med forskellige ngo’er, sociale projekter og offentlige organisationer såsom medicinske klinikker og hospitaler, hvor vi bestræber os på at opfylde ethvert ønske, der kommer til os fra rejsende.

En praktikplads i udlandet er en fantastisk mulighed for at udvide sit studie og udvikle sig inden for sit fag, hvilket vi naturligvis gerne vil være en del af.

Placementlink har flere forskellige destinationer, som alle har det til fælles, at de er en del af det afrikanske kontinent. Du kan vælge at tage på studierejse eller praktikophold i hhv. Ghana, Tanzania eller Zanzibar. Du kan også vælge at kombinere dem. Vores store netværk af sundhedsfaglige personer, herunder læger, sygeplejersker og jordemødre, gør det muligt for os at sikre stort læringsmæssigt udbytte under opholdet.

Send os endelig en mail, hvis du har særlige ønsker til dit ophold. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at indfri dem.