fbpx

kontakt os

Dit livs eventyr begynder med at du kontakter os

Vi er altid tilgængelige for at lytte til dine spørgsmål, bekymringer eller feedback. Placementlink lægger stor vægt på at opbygge og opretholde et stærkt kundeforhold, og vi mener, at åben og gennemsigtig kommunikation er en vigtig del af dette.

Vi vil gerne sikre, at du føler dig tryg og velkommen, når du kontakt os. Uanset om du har spørgsmål eller bare ønsker at give feedback, vil vi gerne høre fra dig. Vores kundeserviceteam står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig på alle tænkelige måder.

Skriv til os 🤗

Har du spørgsmål til praktikopholdet?

Hvis du har nogen spørgsmål om et praktikophold i udlandet, er du mere end velkommen til at kontakte mig via skriftlig eller telefonisk kommunikation. Jeg står til rådighed for at besvare enhver forespørgsel, som du måtte have i forbindelse med praktikophold i udlandet.

Jeg vil gøre mit bedste for at give dig de nødvendige oplysninger og vejledning, som vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvordan du bedst kan få udbytte af et praktikophold i udlandet. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at forfølge dine karrieremæssige mål og ambitioner.