fbpx

om os

Placementlink er stiftet af en sygeplejerske, en jordemoder og en læge...

Som ønsker at give studerende og sundhedsfagligt personale en mulighed for at rejse med deres fag uden det skal koste for meget. I tidens løb har vi formidlet rejser, frivilligt arbejde og praktikophold for personer i alderen 22-65 år og henvender os altså mest til den selvstændige rejsende. Vi har valgt at specialisere os i det afrikanske kontinent, da det er her vores spidskompetencer ligger. På den måde kan vi bevare tæt kontakt med alle de universiteter, hospitaler og sundhedsklinikker, som vi samarbejder med.

Vi ønsker at give den rejsende:

Vores team

Om os
Om os

Ida Louisa Güntelberg
Founder

Ida er uddannet sygeplejerske fra Professionshøjskolen Metropol i 2013 og har taget en kandidatuddannelse på Aarhus universitet med speciale i global sundhed. Undervejs har hun tilbragt mange rejser og praktikperioder på det afrikanske kontinent. Den erfaring og det netværk, hun har har fået, bruger hun i dag til at skabe praktikophold og kursusrejser, der fungerer.

Om os
Om os

Joas John Kyabonaki
Læge og koordinator for ophold i Tanzania

Dr. Joas John Kyabonaki er født i Bukoba Town, Kagera Region i  det nordvestlige Tanzania. Joas tog sin lægeuddannelse på Muhimbili University i Dar es salaam, Tanzania og flyttede senere til Danmark, hvor han siden 2009 har boet og arbejdet på forskellige danske hospitaler, bl.a. Bornholms hospital, Esbjerg Hospital og senest Aarhus Universitetshospital. Hans forudsætning for at stifte Placementlink er hans store netværk af sundhedsfaglige personer i Tanzania og hans indgående kendskab til kulturen.

JPEG-billede-7C214E673E05-1-1024x1024-circle
JPEG-billede-7C214E673E05-1-1024x1024-circle

Janni Petersen
Rejsekonsulent for ophold i Ghana

Janni har er uddannet sygeplejerske fra 1999 og har en master i klinisk undervisning. Hun har gennem de sidste mange år arbejdet på akutafdelingen på Køge sygehus og været i Ghana, hvor hun oplevede hverdagen på et lokalt hospital. Hendes egne oplevelser i mødet med en fremmed kultur, gør hende i stand til at tilrettelægge gode praktikophold for studerende.

Om os
Om os

Daniel Amritt Nielsen
Ansvarlig for salg- og marketing

Med sin store rejseerfaring og passion for afrikansk kultur, er Daniel kommet med i Placemenlinks team og han står til dagligt for salg- og marketing, samt økonomi.

Om os
Om os

Kenneth Montford
Kontaktperson og koordinator i Ghana

Kenneth står for at koordinere vores ophold i Cape Coast, Ghana og har kontakten med hospitalerne og landlorden. Han hjælper de rejsende med at komme på plads og er kontaktperson dernede.

Om os
Om os

Kweku Annan
Chauffør og Tourguide i Ghana

Med mere end 25 års erfaring i turistindustrien, kender Kweku alle veje og ved hvordan man får gæster til at få en behagelig oplevelse på de lange køreture.

Om os
Om os

Reginald Mushi
Kontaktperson og koordinator i Dar Es Salaam, Tanzania

Reginald står for at koordinere vores ophold i Tanzania og har kontakten med hospitalerne og landlorden. Han hjælper de rejsende med at komme på plads og er kontaktperson dernede.

 
Om os
Om os

Hassan Jumbe Abdulrahman
Koordinator på Zanzibar

Læs om ophold i Tanzania

Læs om ophold i Zanzibar

Læs om ophold i Ghana