fbpx

SYGEPLEJERSKE

Tilmeld dig et ophold her

praktikophold, Fysioterapeut, SYGEPLEJERSKE, LÆGE
SYGEPLEJERSKE, LÆGE
SYGEPLEJERSKE, LÆGE

Din hverdag når du er afsted

Du skal selv transportere dig til og fra dit praktiksted vha. lokale taxaer eller bud. Vores koordinator instruerer dig i hvordan. Arbejdstiden er som hovedregel fra kl 7.30 – 15.00. Opholdet er planlagt således, at du kan vælge to forskellige specialer f.eks. pædiatri og gynækologi og obstetrik eller akutafdelingen, hvis du er afsted i mere end fire uger. Det er op til dig selv i samarbejde med de ansvarlige på afdelingen at aftale arbejdstid og udbytte. Om eftermiddagen og i weekenderne er der god tid til at udforske kulturen i nærmiljøet og lære byen at kende

Hospitalet

Dit ophold kommer til at foregå på et hospital, som er veludstyret efter lokale standarder. Du vil lære, hvordan man udfører sygepleje med meget få remedier til rådighed og du vil få god mulighed for at træne dit kliniske blik. Alt sundhedspersonale på hospitalet taler engelsk, men du skal være opsøgende og bede om hjælp til at lære. Det er også vigtigt, at du har et godt kendskab til det engelske sprog og kan kommunikere flydende. Ikke alle patienter og borgere taler engelsk, men der vil altid være en, som kan hjælpe med at oversætte.

  • Kopi af pas
  • Kopi af studiekort (proof of enrollment) eller autorisations-id
  • Motiveret ansøgning udfærdiget på engelsk
 
 
  • Mindst tre uniformer
  • Ekstra latex handsker
  • Navneskilt
 

Praktik i udlandet for studerende på 4., 5. og 6 semester

Som sygeplejerskestuderende har du mulighed for at tage et praktikophold i udlandet på 4., 5. og 6. semester. Et ophold i udlandet modner dig både som studerende og som menneske. Mange arbejdsgivere på danske hospitaler fortæller ofte om, hvordan studerende, som har haft en praktik i udlandet, arbejder mere selvstændigt.

Frivilligt arbejde for sygeplejersker